PUBLICITAT

Ordino

X’Ordino establirà protocols eficients de treta de neu

Dolsa assegura en el darrer acte que «tenim moltes opcions de guanyar»

Per Joan Josep Blasco

Els components de la llista de X’Ordino, davant el comú.
Els components de la llista de X’Ordino, davant el comú. | Terceravia

Les últimes nevades van fer evident, segons X’Ordino, que el comú no compta amb protocols de treta de neu que funcionin correctament. Per aquest motiu asseguren que si entren a la corporació tornaran a posar en marxa els que hi havia anteriorment i que donaven la resposta que esperaven els veïns.

El cap de llista, Enric Dolsa, assegurava que les últimes precipitacions són una evidència que «falta un  protocol en la treta de neu, s’ha demostrat». El problema «no és culpa dels funcionaris, és culpa dels qui ens governen». Recordava que «ja hi havia el protocol», però vist els resultats actuals, «a algú se li ha oblidat». En cas de guanyar demà veu una solució ràpida, recuperar el que hi havia i «veure les urbanitzacions que s’han fetd’ençà que vam marxar, adjuntar-les al protocol i tirar endavant».

Satisfacció amb la campanya

Després de dues setmanes de campanya electoral, la valoració que en fan des de la formació és positiva. «Estem molt contents, vam començar com un equip nou malgrat que a la parròquia ens coneguin un a un, però com a equip no ens coneixien», assegurava Dolsa, remarcant les opcions de victòria: «No vull tirar les campanes al vol, però tenim moltes oportunitats de guanyar». Amb el contacte que han tingut amb la ciutadania els darrers dies, «hem convençut a molta gent. Molts no estan contents amb l’actual comú» i «m’han expressat que hi hauria d’haver un canvi».

Respecte a les paraules de Josep Àngel Mortés, cap de llista d’En Comú per Ordino, demanant els últims dies el vot perquè no s’imposi MovemOrdino, Dolsa assegurava que és un senyal que «estan una mica nerviosos» i «sembla que els hi vagi la vida». Contraposant-ho, en uns comicis  «has d’anar amb optimisme a defensar el teu programa. El que passa és que a ells els és difícil perquè no han fet res i a més no tenen programa».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT