PUBLICITAT

Andorra la Vella

Distribució d’alcoholímetres per prevenir els conductors

Es distribuiran 2.000 gràcies a l’acord entre Creu Roja i CityXerpa

Per Joan Josep Blasco

Altimir i Fernàndez signen el conveni de col·laboració.
Altimir i Fernàndez signen el conveni de col·laboració. | J.J.B.

Creu Roja Andorrana i CityXerpa engeguen una col·laboració solidària amb diverses iniciatives que desenvoluparan des d’aquest Nadal. Es tracta de quatre accions de diferent caràcter per donar un cop de mà a qui ho necessiti, plantejat per a gent necessitada, padrins, conscienciació de no prendre alcohol quan s’ha de conduir i ser receptor de donacions quan així es necessiti davant qualsevol catàstrofe.

Entre les iniciatives està la de repartir fins a 2.000 alcoholímetres entre les persones que facin peticions de begudes alcohòliques a l’empresa de repartiment a domicili. Serà durant els mesos de juny i juliol de l’any vinent, en una campanya que confien que serveixi de «prevenció i conscienciació del perill que suposa la conducció sota els efectes de l’alcohol», assenyalava Bernat Altimir, director general de CityXerpa. L’empresa també posarà a disposició la seva aplicació mòbil davant una catàstrofe, sigui natural o de qualsevol tipus, arreu del planeta. Es necessitin diners, donacions de sang o algun altre element material, «estem segurs que la societat andorrana ajudarà», afirmava Jordi Fernàndez, director general de la Creu Roja Andorrana, perquè «té una ferma creença en el sentiment solidari».

La primera acció d’aquesta col·laboració serà el 24 de desembre, però cap de les parts va voler desvelar massa detalls, només que serà «una sorpresa per a les persones que per circumstàncies passen les festes soles», exposava Fernàndez. Una altra acció es desenvoluparà entre maig i juny, amb una sortida social per a la gent gran, amb un berenar per a una vuitantena de persones. L’acord entre les dues entitats és per un any, amb l’opció d’allargar-se.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT