PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El comú rebutja el recurs pel litigi de Casa Trenella

Rosa Gili defensa la contractació de càrrecs de confiança

Per Adrià Esteban

El comú rebutja el recurs pel litigi de Casa Trenella
El comú rebutja el recurs pel litigi de Casa Trenella | ANA / C. A.

El consell de comú d’Escaldes-Engordany va rebutjar ahir, per unanimitat, el recurs administratiu interposat per la propietat de Casa Trenella en el litigi amb un altre privat sobre les divergències en relació als límits cadastrals de cada parcel·la. Segons el criteri jurídic emès per la corporació, «no es desprenen indicis de prova suficient per registrar al cadastre aquesta divergència». 

El recurs va ser presentat el passat 24 d’octubre i l’anterior corporació va prorrogar el termini el darrer 16 de desembre –just l’endemà de les eleccions– fins a la data d’ahir. En aquest sentit, la cònsol major, Rosa Gili, va lamentar que fins a la setmana passada no van tenir constància que hi havia aquesta resolució pendent, motiu pel qual es va haver de convocar 72 hores abans, amb caràcter d’urgència una sessió de comú per a la jornada d’ahir amb un únic punt a l’ordre del dia. 

«Hem hagut de córrer molt perquè a més els temes d’urbanisme no són mai senzills. Si avui no ens posicionàvem era un silenci administratiu positiu per a la recurrent. Hauríem preferit que el comú anterior ho hagués tancat perquè era un tema seu i que havien seguit ells des de l’inici», va afirmar Gili. 

Càrrecs de confiança

D’altra banda, Gili va sortir al pas de les crítiques per la incorporació de quatre càrrecs de relació especial al comú i va afirmar que la despesa suposa «un 25% menys» dels càrrecs de confiança que hi havia a l’anterior corporació. «Fem el que fan tots els comuns i el Govern: envoltar-nos de persones de confiança que ens han d’ajudar a tirar endavant el projecte», va afirmar Gili, qui va catalogar «d’esport nacional» les crítiques en aquest país. «A vegades hi ha persones que els agrada criticar però tinc la conciència tranquil·la perquè són les persones adequades pel projecte», va cloure. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT