PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra suspèn tots els entrenaments indefinidament

El preparador físic del club, Daniel Luque, elabora exercicis perquè la plantilla els pugui fer a casa

Per Miquel López-Egea

Moussa Sidibé en un entrenament a Prada de Moles.
Moussa Sidibé en un entrenament a Prada de Moles. | @fcandorra

L’

FC Andorra va decidir ahir, en la línia que ha seguit tothom, acordar l’aturada dels entrenaments de manera preventiva a Prada de Moles, «contribuint de forma responsable a les mesures de prevenció de contagi del Covid-19 indicades per les autoritats sanitàries i el Govern». 

En un comunicat emès després que es reunís la directiva, va indicar que «com a pla alternatiu, l’staff tècnic ha dissenyat i facilitat un pla específic de treball als jugadors perquè puguin realitzar-los des dels seus domicilis, seguint les indicacions de prevenció de contagi». «Així mateix, des de l’FC Andorra es vol enviar un missatge d’ànim a tota la població per seguir un dels valors de l’esport en un moment com aquest, el treball en equip. Finalment, volem agrair i animar a tot el personal sanitari, així com al del sector d’alimentació, per la seva tasca essencial aquests dies», va destacar el club. 

Toca esperar

 L’entrenador de l’FC Andorra, Nacho Castro, va explicar que «l’objectiu de les setmanes és esperar a veure com passen els esdeveniments». «Ara mateix les notícies no són bones perquè no sabem quan començarà, s’ha fet una planificació a curt termini d’una setmana per mitjà del nostre departament de preparació física perquè els nois facin una feina que els serveixi per mantenir-se en els paràmetres dels darrers estudis», aclaria i destacava que «a partir d’aquí, anirem esperant i preparant-nos per a les pròximes setmanes». 

En aquesta línia, el preparador físic del club, Daniel Luque, va comentar que «els hem preparat una planificació d’entrenament de força i estiraments». «També els hem fet circuits d’alta intensitat, són metabòlics perquè no poden fer càrdio», destacava i afegia que «ho intentarem fer de la millor manera possible a casa. Podem fer que el jugador treballi la capacitat aeròbica, que és el que ens interessa». «Hem fet els vídeos a casa i els passarem una presentació amb els vídeos i les feines pertinents», reiterava i recordava que «no podem mesurar les càrregues, els que no tenen un rellotge, intenten enviar-nos alguns vídeos».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT