PUBLICITAT

El Servei de Política Lingüística reedita «Viure a Andorra»

El material es repartirà als centres de català a partir del 2 de juny quan reobrin

Per El Periòdic

Una imatge del llibret./ Govern d'Andorra
Una imatge del llibret./ Govern d'Andorra

El Servei de Política Lingüística ha reeditat el llibret «Viure a Andorra. Català bàsic en imatges». El nou material conté diversos apartats amb fitxes d’il·lustracions sobre àmbits de la vida quotidiana i el vocabulari corresponent, i un recull de frases d’ús corrent traduïdes al castellà, al portuguès, el francès i l’anglès. La nova edició es distribuirà als centres de català a partir del proper dimarts, 2 de juny, quan reobrin els centres de català. 


Per a l’edició dels mateixos, el Servei ha revisat el vocabulari i hi ha afegit fitxes com «Aparells electrònics», «El centre esportiu» i «La gestió de residus», amb noves il·lustracions de Montserrat Ginesta, autora dels dibuixos de les edicions anteriors. En aquest sentit, s’hi han afegit imatges d’equipaments com la nova Seu de la Justícia o l’actual Ministeri de Cultura. 


Tal com va informar ahir el Govern, els llibrets es fan servir com a material pedagògic als centres de català i als alumnes de formació bàsica d’adults. 


La primera edició del llibret es va fer el 2006 amb la intenció d’adaptar el material «Viure a Catalunya» a la realitat andorrana. Aquesta edició incloïa dibuixos d’edificis emblemàtics com la Casa de la Vall, Sant Joan de Caselles o la Farga Rossell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT