PUBLICITAT

Espot assisteix al comitè de ministres del Consell d'Europa

  • El ministre tracta la cooperació fiscal amb el seu homòleg suec
EL PERIÒDIC
ESTRASBURG

Periodic
Espot i el seu homòleg macedoni, que assumeix la presidència. Foto: SFG

El ministre d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, va assistir ahir i dilluns a la 120a sessió del comitè de ministres del Consell d'Europa que es va celebrar a la ciutat francesa d'Estrasburg.

Es tracta de la primera visita oficial d'Espot com a cap de la diplomàcia andorrana a la seu del Consell i al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH). Precisament, el president del TEDH, Jean-Paul Costa, va rebre la delegació andorrana en companyia del jutge del Principat, Josep Casadevall. La trobada d'Espot i Costa es va centrar en la participació andorrana amb la institució i les relacions de cooperació del Principat amb el TEDH.

En aquests dos dies Espot ha mantingut diversos contactes bilaterals amb els seus homòlegs europeus, entre ells amb el ministre d'Exteriors de Suècia, Carl Bildt, amb el qual ha tractat sobre la cooperació fiscal entre tots dos països. Suècia va signar amb el Principat un acord d'intercanvi d'informacions fiscals l'hivern passat.

Espot va pronunciar un discurs felicitant Suïssa, que en els darrers sis mesos ha ostentat la presidència del Consell d'Europa. En la seva al.locució, el ministre va reiterar que és essencial dur a terme les accions adoptades a la Conferència d'Interlaken per millorar el funcionament del TEDH. D'altra banda, Espot va donar la benvinguda a la nova presidència macedònia, que s'estendrà fins
...

Espot va pronunciar un discurs felicitant Suïssa, que en els darrers sis mesos ha ostentat la presidència del Consell d'Europa. En la seva al.locució, el ministre va reiterar que és essencial dur a terme les accions adoptades a la Conferència d'Interlaken per millorar el funcionament del TEDH. D'altra banda, Espot va donar la benvinguda a la nova presidència macedònia, que s'estendrà fins al novembre.


Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT