PUBLICITAT

Bomosa presenta l’espai de coworking ‘Hive Five’

Amb 1.200 metres quadrats, disposa de 160 punts de treball

Per El Periòdic

Un moment de la presentació de l’espai ‘Hive Five’.
Un moment de la presentació de l’espai ‘Hive Five’. | ANA

Bomosa va inaugurar ahir el seu espai de treball Hive Five, de 1.200 metres quadrats i sis plantes, aportant al país un nou edifici per als ‘coworkers’. Situat al bell mig d’Andorra la Vella, a l’edifici Bomosa, compta amb llocs oberts i despatxos tancats, sales de reunions, diferents espais per a actes i presentacions, i una sinena planta amb un ‘open corner’ d’alimentació i terrassa exterior amb vistes al riu Valira. Entre els assistents a la presentació hi va haver el cap del Govern, Xavier Espot; el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol.

Al final de la visita, Espot va destacar que «espais com aquest són molt positius perquè estan perfectament connectats amb la idea d’atraure inversió estrangera i és la clau de volta de la diversificació de la nostra economia; ens fa ser un país modern». Tot i que la capacitat del ‘coworking’ és de 160 punts de treball, les limitacions d’aforament causades per la Covid-19 només permeten, de moment, que se’n puguin ocupar 70.

«De fet, aquesta és la xifra que ens agradaria assolir a finals d’any, ja que acabem d’obrir i ara per ara només s’hi han instal·lat sis empreses, entre elles una de vehicles elèctrics i una altra de roba personalitzada per a ciclistes», va comentar el director general de Bomosa, Manel Garcia.  Aquest va afirmar que accepten qualsevol tipus de negoci que ajudi a diversificar l’economia i impulsar l’esperit emprenedor del país.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT