PUBLICITAT

El Tren Blanc enllaçarà Barcelona amb la Molina

EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Esquiadors en un telecadira de l'estació d'esquí de la Molina Foto: CLIK ART

Un nou servei de Renfe, el Tren Blanc, enllaçarà Barcelona amb la Molina a partir del 8 de gener cada cap de setmana de la temporada d'esquí. El nou enllaç, que també funcionarà els dies festius, té com a objectiu facilitar la mobilitat dels usuaris que practiquen esports de neu.

El tren sortirà de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 6.10 hores i arribarà a la Molina a les 8.43. Per poder gaudir de les activitats tot el dia, aquest tren efectuarà la tornada des de la Molina a les 17.50 amb arribada a Plaça de Catalunya les 20.26 hores. A banda, a Rodalies s'homogeneïtzen les freqüències de pas a partir de les 22 hores amb intervals de pas d'un tren cada 30 minuts a totes les línies. El Tren Blanc efectuarà parada també a l'Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser.

Les millores a Rodalies que es posen en marxa s'afegeixen a les que des de principis d'any el Govern i Renfe han dut a terme tant en l'oferta de trens com en la informació i atenció al ciutadà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT