PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La temperatura més elevada el 2021 va ser al mes de juliol

30 anys de l'estació del Roc de Sant Pere

Per El Periòdic

El gràfic de la temperatura mitjana a l'estació del Roc de Sant Pere.
El gràfic de la temperatura mitjana a l'estació del Roc de Sant Pere. | Twitter/Servei de Meteorologia d\'Andorra

La temperatura més elevada, registrada durant el 2021 a l’estació del Roc de Sant Pere situada a 1.113 metres, va ser durant el mes de juliol. Així ho van manifestar ahir per les xarxes des del Servei de Meteorologia d’Andorra, en commemoració dels 30 anys de l’estació que a partir d’ara les informacions climàtiques també es podran consultar a través del compte d’Acció Climàtica Andorra i del Govern.

En aquest sentit, des d’Acció Climàtica van publicar dues gràfiques; una sobre la temperatura mitjana de l’estació i l’altra sobre la mitjana anual. A més, van destacar que «tenint en compte les temperatures dels últims 30 anys, la més elevada es va registrar el 2011». 

Tanmateix, des del compte meteorològic del Principat van explicar que l’any 2021 ha sigut un any «normal» pel que fa a temperatures, «amb valors lleugerament per sobre de la mitjana en tots els mesos» amb excepció del mes d’agost, el quan van assegurar que va ser «lleugerament més fresc».

Pel que fa a les precipitacions, van ressaltar que l’any passat va ser «més variable», fet pel qual van destacar els mesos de juny i de desembre com a «molt plujosos» i els de març i agost com a «molt secs». Des del compte, també van compartir dues altres gràfiques més de l’estació: la temperatura mitjana i la precipitació mensual del 2021 registrada des de l’estació del Roc de Sant Pere. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT