PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Josep Serveto, nou president de la Trobada Empresarial al Pirineu

L’empresari assegura que continuarà generant sinergies, especialment amb Andorra

Per El Periòdic

El fins ara president, Vicenç Voltes, amb el nou dirigent, Josep Serveto.
El fins ara president, Vicenç Voltes, amb el nou dirigent, Josep Serveto. | Genaro Massot

Vicenç Voltes va comunicar la setmana passada a la Junta General de la Trobada Empresarial al Pirineu que Josep Serveto serà el nou president de l’entitat, una decisió que va ser ratificada per part de tots els membres. Voltes, que portava exercint aquestes funcions des del setembre del 2014, es va acomiadar de la seva presidència explicant que «en aquesta nova etapa que comença, amb Josep Serveto com a president, la nostra associació continuarà creixent des de l’essència que ens caracteritza i la voluntat de posar en valor el nostre territori, les nostres empreses i el nostre entorn».

El fins ara president de la Trobada Empresarial va assegurar que es continuarà «donant resposta a les circumstàncies de cada moment i amb un renovat esperit jove, creatiu i emprenedor». També va agrair la confiança d’organitzadors, patrocinadors i col·laboradors i va destacar que «personalment, només tinc paraules d’agraïment per aquests set anys de mandat dels quals m’emporto molts aprenentatges i grans satisfaccions».

Per la serva part, Serveto va afirmar que «és tot un honor poder incorporar-me com a president de la trobada Empresarial al Pirineu i estic molt agraït a Voltes i a tots els membres de la Junta General per fer-me confiança». Per a Serveto, la Trobada és un repte il·lusionant i un dels fets que l’ha ajudat a decidir-se per assumir aquesta nova responsabilitat és el fet que «l’equip de la Junta el formin empresaris de reconeguda trajectòria, i amb gran iniciativa i compromís». També va afegir que continuarà generant sinergies amb els territoris de l’entorn de la Seu d’Urgell –on se celebra la Trobada–, especialment, amb Andorra.

Josep Serveto, membre de la junta des del setembre del 2018, és CEO de l’empresa familiar Serveto HQL –de la qual forma part de la tercera generació–, un operador logístic amb seu a Lleida que ofereix serveis de transport per carretera (nacional i internacional) amb una flota pròpia de camions, emmagatzematge i distribució i enviament en serveis de càrrega marítima, aèria i duanes a tot el món. També té experiència en el tercer sector i és president i patró de dues associacions dedicades a l’atenció de les persones amb discapacitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT