PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Infusions i art s’ajunten en una proposta al Museu Diocesà

Es presentaran set creacions de tisanes que han estat inspirades en obres del centre

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu del Museu Diocesà d’Urgell.
Imatge d’arxiu del Museu Diocesà d’Urgell. | RàdioSeu

La catedral de Santa Maria i el Museu Diocesà d’Urgell organitzen demà una proposta lúdica, juntament amb l’empresa urgellenca l’Infús, que porta per títol Infusions amb gust d’art.

La proposta té com a objectiu presentar la creació d’infusions que han estat inspirades en obres del museu, com el Beatus de la Seu d’Urgell, el campanar de la catedral de Santa Maria, o el fragment de pintura mural romànica del Banquet del ric Epuló, procedent de l’església de sant Pere de Sorpe, al Pallars Sobirà.

L’empresa l’Infús ha elaborat en total set infusions. Durant l’activitat s’aniran degustant mentre s’aniran explicant les obres i també la selecció de les herbes que han inspirat cadascuna de les propostes plàstiques seleccionades.

L’Infús és una marca creada pel Cafè dels Escoberts, situat al carrer Major. Elabora combinacions d’herbes específiques i ha dissenyat infusions per a diferents museus d’art, com el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu Picasso de Barcelona, el Museu d’Art de Girona, el Museu Gala-Salvador Dalí i ara, des de fa uns mesos, pel Museu Diocesà d’Urgell.

L’activitat tindrà lloc a les 17.00 hores i es preveu un aforament limitat, per la qual cosa cal fer reserva prèvia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT