PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció afronta el primer de dos partits en tres dies contra Àustria

De Pablos causa baixa de darrera hora per lesió i Aleix Viladot s’incorpora a la llista de convocats

Per Albert Belis

L’entrenament d’ahir a Màlaga.
L’entrenament d’ahir a Màlaga. | FAF

La selecció andorrana de futbol aprofita l’aturada de les competicions per la disputa del Mundial de Qatar per afrontar avui el primer dels dos amistosos en tres dies de diferència que jugarà aquesta setmana, amb l’objectiu de preparar la fase de classificació per a l’Eurocopa que s’iniciarà el mes de març vinent. El primer rival, el d’avui, serà Àustria, a la Rosaleda de Màlaga, a les 18.00 hores. El segon, el dissabte vinent, serà Gibraltar, també a les 18.00 hores, en un matx que es disputarà al Victoria Stadium de l’enclavament britànic.

La llista de convocats, que va donar aquest dilluns el tècnic Koldo Álvarez de Eulate, va patir ahir un canvi de darrera hora, un cop l’expedició ja es trobava en terres andaluses. Així, Eric De Pablos, que ja es va desplaçar amb molèsties, finalment les proves que se li van practicar van confirmar que era baixa per lesió. Per aquest motiu, va tornar cap a Andorra i Aleix Viladot es va incorporar a la llista definitiva per afrontar aquests dos partits amistosos.

Abans del darrer entrenament, ahir van comparèixer davant els mitjans de comunicació el seleccionador i el jugador Marcio Vieira. «Pel que hem pogut veure aquests dies, ens trobarem amb una selecció molt forta, ja que en la part ofensiva té bastants recursos, cosa que ens exigirà que estiguem molt bé defensivament per estar dins del partit el màxim temps possible», va afirmar Vieira.

Álvarez de Eulate, per la seva banda, va destacar que aquests dos partits seran «les últimes proves» que la selecció tindrà abans del març, i això «ens permetrà donar continuïtat a tot el que hem treballat durant la competició de la Nations League». En aquest sentit, va alertar que el rival «ens exigirà molt defensivament i per això haurem de posar en pràctica tot aquest aprenentatge». Sobre el fet que hauran de jugar dos partits en pocs dies, el seleccionador va recordar que disposa de molts jugadors, així que «és quelcom que ja tenim per la mà», perquè «estem acostumats a fer rotacions i, en aquest aspecte, estem tranquils, primer afrontem Àustria i després ja vindrà Gibraltar». Tot i les baixes de jugadors habituals, «només parlem dels que estan aquí, que és el que tenim, i això serà una oportunitat pel substitut de l’habitual», va afirmar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT