PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Íria Medina es fa amb un top10 a Bomio

Mijares no completa la segona mànega quan havia acabat amb el segon millor temps a la primera

Per El Periòdic

Medina, en una imatge d'arxiu.
Medina, en una imatge d'arxiu. | FAE

L’estació italiana de Bormio va acollir ahir dues jornades d’eslàlom FIS, amb la participació de Carla Mijares i Íria Medina. Precisament, Medina va aconseguir ser 10a, mentre que Mijares no va poder completar la segona mànega, quan havia acabat amb el segon millor temps a la primera.

La cursa va comptar amb una alta participació en ser, a més, una FIS escocesa. Medina va marcar un crono final d'1.34.08, a 5.54 de la vencedora, la italiana Emilia Mondinelli, que es va imposar amb 1.28.54. Medina havia estat 10a a la primera mànega, i a la segona no va aconseguir millorar posicions, repetint plaça.

Pel que fa a Mijares, l’andorrana marcava el segon temps a la primera mànega amb +0.83, però amb alguna errada, segons va explicar el tècnic Josh Alayrach. A la segona mànega, Mijares no va poder finalitzar la baixada i va quedar fora.

Josh Alayrach, entrenador: «Un dia una mica dur perquè no hem arribat a treure el nostre màxim potencial. Proposen coses molt bones als entrenaments, però ens falta aquest punt de creure en nosaltres mateixos, i d’ambició per treure-ho tot en cursa. Medina ha anat una mica a remolc en les dues mànegues, lluny del seu nivell màxim. Mijares ha fet una errada bastant greu a l’entrada de la zona del pla, i tot i així es fica segona, però a la segona mànega falten coses per accelerar l’esquí i la fa anar a remolc, i a baix torna a fallar i se'n surt. Esperem que demà vagi millor».

 

Caminal, a la Copa d’Europa de velocitat

 

Jordina Caminal, que ha estat a Bormio els dies previs entrenant amb l’equip, marxa a Àustria avui, en concret a Zauchensee, per competir a les Copes d’Europa de velocitat, amb dos descensos i un supergegant els dies 10, 11 i 12 de gener, respectivament. Prèviament tindrà dos dies d’entrenaments oficials (8 i 9) a la mateixa estació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT