PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mònica Doria realitza una pretemporada exigent a la Seu

L’objectiu principal és aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics de París 2024

Per El Periòdic

Mònica Doria a Tòquio.
Mònica Doria a Tòquio. | www.monicadoria.info

Mònica Doria ja s’ha posat en marxa de cara a afrontar una temporada d’altíssim nivell. Aquests dies, l’andorrana es troba al Parc del Segre de la Seu d’Urgell realitzant part d’una pretemporada que, tal com ja va avançar durant el balanç de la campanya passada, es preveu dura, i amb la vista posada en l’objectiu principal: aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics de París 2024.


Els records de la seva primera participació olímpics, que va ser en la passada cita de Tòquio, empenten la tricolor en cada baixada. Això sí, l’hora de la veritat arribarà el pròxim setembre, al Campionat del Món de Londres, que esdevindrà l’escenari en el qual Doria es jugarà el bitllet olímpic.


A la Seu, la palista no està sola. El seu entrenador, Cristian Tobio, es troba acompanyant la competidora, que aquesta temporada també tindrà un ull posat en la disciplina de Kayak Extrem, la qual s’ha afegit al programa olímpic de París, que ja incloïa canoa i caiac. Per la seva part, el  Mundial de Londres donarà plaça olímpica per a 15 països en caiac i per a 12 en canoa, i la palista tricolor ja va deixar clar que l’objectiu és més que factible.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT