PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ubach es reuneix amb la seva homòloga de Bèlgica

Ambdós països treballen per eliminar la doble imposició en matèria fiscal

Per El Periòdic

Ubach amb Hadja Lahbib.
Ubach amb Hadja Lahbib. | Govern d\'Andorra

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, es va desplaçar ahir a Brussel·les, capital de Bèlgica, en visita de treball. L’objectiu del desplaçament és refermar la cooperació existent entre ambdós països –en els àmbits bilateral, multilateral i europeu– i compartir sobre l’actualitat internacional. La jornada es va iniciar amb una reunió amb la ministra belga d’Afers Exteriors, Afers Europeus i Comerç Exterior, i d’Institucions Culturals, Hadja Lahbib.

Durant la trobada, les dues ministres van destacar la bona cooperació entre Andorra i Bèlgica i es van instar a continuar reforçant-la. En aquest sentit, Ubach va posar en relleu la importància de continuar treballant per assolir un Conveni entre el Principat d’Andorra i el Regne de Bèlgica per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i el capital i prevenir l’evasió i l’elusió fiscal (CDI). Així mateix, Ubach va informar la seva homòloga dels avenços de les negociacions per tal d’assolir l’acord d’associació amb la Unió Europea (UE), mentre que Lahbib va referemar el suport del seu país al Principat.

Ubach va aprofitar el desplaçament per mantenir una trobada amb Angelina Eichhorst, directora executiva d’Europa Occidental del Servei Europeu d’Acció Exterior de la Unió Europea. En aquest intercanvi, van constatar l’excel·lent cooperació d’Andorra i la UE en els àmbits rellevants de l’acció exterior en els organismes internacionals, segons va informar el Govern. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT