PUBLICITAT

John Holt DJ i productor

«Treballar en aquests festivals ens dona més nom i rellevància»

Per Lídia López

El John Holt és un DJ i productor andorrà. Fa més d’una dècada que està present al sector de la música electrònica andorrana, i s’ha fet lloc als escenaris més rellevants del país. 
 
–Creu que el 2022 serà un bon any pel seu sector?
–Jo espero que sí. A tot arreu anem veient com van aixecant les restriccions per la covid, així que considero que aquest any ha arrencat amb força. Vull pensar que no hi haurà entrebancs i espero que puguem treballar bé.

–S’ha tornat a reobrir l’oci nocturn una altra vegada. Espera que sigui la definitiva?
–Pel bé del sector de l’oci nocturn d’Andorra i de la seva oferta, val més que així sigui. Cada vegada que s’ha tancat l’activitat hi ha hagut un local perjudicat, i si no es pot treballar bé, els propietaris no tindran més remei que tancar els locals i dedicar-se a una altra cosa. 

–Dissabte actua a l’Andorra Mountain Music. Què suposa formar part d’aquest cartell?
–En primer lloc, estic molt content que l’artista andorrà també estigui inclòs en els cartells dels festivals que s’acosten, perquè penso que és un punt a favor de la cultura del país. I d’altra banda, crec que pot ser una bona empenta, perquè treballar en aquests festivals ens dona més nom i rellevància artística. 

–Què està preparant pel dissabte?
–Com és una sessió de warm up, faré un set de house clàssic amb versions conegudes perquè tothom les pugui gaudir. Es tracta d’anar oferint un repertori que lligui entre tots els artistes i vagi in crescendo fins a la gran estrella de la nit, el Martin Garrix, que estic segur que farà una actuació espectacular.

–També serà a l’Hibernation i l’Snowdance al març. Què n’espera d’aquests festivals?
–De l’Hibernation en tinc moltes ganes, perquè vaig ser confirmat a l’edició que s’anava a celebrar fa dos anys i que es va anul·lar per la covid. És un festival que concorda més amb el meu estil de música, més underground, i on hi haurà artistes que per mi són referents en la creació del meu propi estil com a DJ. I en el cas de l’Snowdance, serà la primera edició i em fa il·lusió que l’organització hagi comptat amb mi. Hi haurà molts artistes anglesos, cosa que em permetrà conèixer gent nova. En definitiva, m’agrada poder estar en tres propostes tan contrastades però totes elles molt interessants i aquí a Andorra.

–Té algun projecte al cap per materialitzar pròximament?
–M’agradaria continuar treballant en el projecte de La màquina del temps, dels streamings de música, acabant la gravació al Roc del Quer que va quedar a mitges per les males condicions climatològiques del dia que el teníem previst, i fer el rodatge de la següent proposta a la Torre dels Moros. I d’altra banda, estic treballant des de Black Andorra per entrar en un nou club i continuar oferint música electrònica al centre d’Andorra. Sento que ara mateix falta aquesta oferta més underground, així que espero poder-ho materialitzar i que tiri endavant. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT