PUBLICITAT

Territori licita la millora per a carreteres secundàries

També s’actuarà per als arranjaments dels túnels de la xarxa viària

Per Maria Lozano

Carretera de la Peguera.
Carretera de la Peguera. | Google Maps

Govern va aprovar ahir en el Consell de Ministres diverses licitacions per a impulsar millores a diversos trams de carreteres secundàries, a més d’actuar per als arranjaments dels túnels de la xarxa viària. 

La primera licitació preveu actuar sobre la zona de la carretera secundària CS251 del Forn de Canillo. Aquesta fase com a objectiu reforçar l’estat actual del mur de maçoneria. 

Per altra banda, s’ha licitat, a més, la tercera fase d’actuació a la carretera CS 520 de Comallempla. Té per obejctiu aplicar diverses millores com la col·locació de protecció baixa en el tram de barrera de fusta metall. A més, Govern va decidir actuar per millorar la cuneta a la CG2, a l’entorn quilomètric 9+1000, zona de Racons. L’obra consisteix en millorar els dos trams de cuneta que no estan revestides, ja que estan excessivament fondes. 

Per altra banda, també s’han licitat diversos treballs de manteniment i control per a la xarxa viària per a la campanya 2023, com per exemple l’actuació sobre el túnel del Pont Pla i el túnel d’Arcalís.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT