PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Continua l’ambient fred però apareixen clarianes

Hi haurà precipitacions de la mà d’un front càlid que farà pujar la cota de neu

Per El Periòdic

Mapa de les precipitacions.
Mapa de les precipitacions. | Meteo France

El Servei Meteorològic d’Andorra, va informar que l’ambient es mantindrà fred al Principat amb febles precipitacions en forma de neu al nord del país, amb cota de neu a 1.500 metres. De cara al dia d’avui, es preveu que després d’un matí amb algunes clarianes, durant la tarda els núvols cobreixin el cel i s’espera que hi hagi precipitacions de la mà d’un front càlid que farà pujar la cota de neu als 2.500 metres i portarà vent entre moderat i fort.

El vent de component sud-oest arribarà a ràfegues de 60 km/h a la tarda als fons de vall i de 120 km/h en altitud. Les temperatures mínimes previstes són de 3ºC a la parròquia d’Andorra la Vella, -1ºC a 1.500 metres i -5ºC al Pas de la Casa.

Pel que fa a les temperatures màximes es preveu que sigui de 12ºC a Andorra la Vella, 10ºC a 1.500 metres i 2ºC al Pas de la Casa. La isoterma de 0ºC se situarà a 3.500 metres al migdia i a 2.200 metres a la nit.

De cara al diumenge el flux d’oest mantindrà l’alternança de núvols i clarianes i es preveu que sigui un dia lliure de precipitacions.
Les temperatures mínimes previstes són de 3ºC a la parròquia d’Andorra la Vella, 21ºC a 1.500 metres i -5ºC al Pas de la Casa. Les màximes seran de 12ºC a Andorra la Vella, 9ºC a 1.500 metres i 2ºC al Pas de la Casa. 
La isoterma de 0ºC se situarà a 2.400 metres al migdia i a 2.400 metres a la nit. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT