PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Ordino Arcalís impulsa la mobilitat sostenible

L’empresa incorpora sis nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics

Per El Periòdic

L’acord entre Ordino Arcalís i KIA per a la pròxima temporada.
L’acord entre Ordino Arcalís i KIA per a la pròxima temporada. | Ordino Arcalís

Ordino Arcalís va presentar ahir KIA com a nou patrocinador de l’estació de la pròxima temporada en un acord amb la qual l’empresa sud-coreana proporcionarà vehicles híbrids endollables i elèctrics nous al domini. Així, i de la mà del concessionari Eix Motor, Ordino Arcalís disposarà de dos Kia Sorento i un Kia Sportatge per ajudar en el desenvolupament de les tasques dels treballadors de l’estació, fent un pas endavant per continuar reduint les emissions de diòxid de carboni.

L’acord es va produir en un acte en què van estar presents el director d’Ordino Arcalís, Israel Ramonet; el director d’operacions de GrandValira Saetde, Secnoa i PGI, Thomas Thor-Jensen; el Senior Marketing Manager de Ki,a Alfredo Guerra, i el gerent d’Eix Motor Andorra, Toni Massana. Es preveu mostrar a pistes els nous models 100% elèctrics de la marca, com el SUV de set places Kia EV9 i el Kia EV6 GT. Cal destacar que aquest últim té una línia més esportiva.

Nous carregadors/ Així, Ordino Arcalís ha incorporat sis nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Aquests carregadors tenen l’objectiu que els clients que visitin l’estació puguin estar tranquils a l’hora de deixar els seus cotxes, els quals estaran aparcats després d’haver gaudit el dia a l’estació.

Reserva de Biosfera/ Des de l’any 2020, la vall d’Ordino Arcalís és Reserva de Biosfera de la Unesco. Aquesta distinció s’atorga als indrets que vetllen per la conservació del patrimoni natural, a més del seu desenvolupament econòmic i humà. Aquesta distinció s’ha ampliat a la corporació Ordino Arcalís, que és reconeguda com a ‘Empresa Compromesa amb la Reserva de Biosfera’. 
Cal destacar que la parròquia d’Ordino també va ser inclosa en la llista de ‘Millors Pobles Turístics de 2023’ per part de l’Organització Mundial de Turisme, un reconeixement als pobles que estan liderant el camí en la preservació de les zones rurals i la promoció dels seus valors culturals. També fomenten la sostenibilitat econòmica i ambiental de la zona. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT