PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Commoció per la mort de Joel Aguareles, empresari andorrà

Aguareles vivia a la República Dominicana des de fa més de 15 anys

Per El Periòdic

L’empresari andorrà, Joel Aguareles.
L’empresari andorrà, Joel Aguareles. | EL PERIÒDIC

El Principat està commocionat per la mort del conegut empresari andorrà, Joel Aguareles. La missa funeral ha tingut lloc avui a l’Església de Sant Esteve d’Andorra la Vella.

Divendres passat, l’empresari andorrà de 57 anys va ser trobat mort a la República Dominicana, país on va anar a viure fa més de 15 anys, per qüestió de negocis.

Aguereles es va dedicar als negocis d’hoteleria i l’extracció de pedres precioses al país caribeny. Però, cal recordar que els seus inicis en el món empresarial van ser al sector immobiliari, amb Flodor, l’empresa immobiliària que va fundar la seva mare i que va dirigir durant molts anys. 

Des de llavors, l’empresari va començar a tenir èxit fins que va arribar a ser una persona molt coneguda a Andorra. Però, per qüestions de força major, es va veure obligat a marxar del Principat per començar una nova vida a la República Dominicana.

Així i tot, el conegut empresari andorrà va treballar en projectes empresarials basats en l’hoteleria, la mineria i la plantació de bananes i cafè. A més, l’inversor andorrà tenia un resort rural al país caribeny i també era titular d’una societat productora de cafè.

Tanmateix, Aguareles va continuar treballant en pro de les seves empreses, feina que exposava sense embuts a les seves xarxes socials. I, en afegit, va ser escollit vicepresident d’una associació d’extractors de minerals preciosos, en concret d’un anomenat larimar, una estranya pedra de la varietat pectolita que només es troba a la regió de Barahona, una província del país caribeny.

Referent de lluita

Joel Aguereles es va convertir en un referent de lluita contra la Covid-19 després de superar una dura afectació per la Covid a l’inici de la pandèmia, i que es va contagiar en una de les visites que sovint feia a la seva família al Principat. Però que se li va sumar a altres patologies diagnosticades anteriorment. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT