PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Avancem vol evitar que es facin construccions de grans alçades

La voluntat és preservar el territori i evitar edificacions desmesurades

Per El Periòdic

Els candidats d’Avancem (PS+Independents) en l’acte d’ahir.
Els candidats d’Avancem (PS+Independents) en l’acte d’ahir. | Avancem.

Avancem (PS+Independents) modificarà el Pla d’ordenament urbanístic de la parròquia d’Encamp (POUPE) per tal d’impedir que es construeixin edificis de gran alçada. En aquest sentit, el candidat a cònsol menor, Josep Lluís Agudo, va argumentar que es controlarà el desenvolupament urbanístic en funció dels resultats dels estudis de càrrega encarregats als comuns amb la voluntat de preservar el territori i que no es puguin aixecar edificacions desmesurades. «No volem que hi hagi edificis de grans alçades, perquè fan una parròquia fosca i totalment ofegada i creiem que la gent no s’ho mereix». 

La llista de PS+Independents també va remarcar que es buscaran alternatives amb la negociació amb les promotores per treure’n profit per a la parròquia com, per exemple, oferir beneficis fiscals a aquells que conservin o incloguin zones verdes, o que creïn habitatges destinats a ús social, entre altres. 

El partit polític també eliminarà les parcel·les amb materials d’obra a la vista per deixar «de ser el dipòsit de la resta d’Andorra».

PUBLICITAT
PUBLICITAT