PUBLICITAT

Ciutadans Compromesos + DA lloa la feina feta a Arinsal

La candidatura de la Massana va celebrar ahir una nova reunió de poble

Per El Periòdic

Reunió de poble de Ciutadans Compromesos + Demòcrates.
Reunió de poble de Ciutadans Compromesos + Demòcrates. | Ciutadans Compromesos

Ciutadans Compromesos + Demòcrates van celebrar ahir una nova reunió de poble en el marc de les pròximes eleccions comunals d’aquest diumenge. En ella, es va recalcar la feina duta a terme a Arinsal al llarg d’aquest darrer mandat, com la reforma de l’aparcament o la posada en marxa del nou parc infantil. Una sèrie d’iniciatives que responen al fet de continuar apostant perquè l’estació continui creixent i tingui una repercussió en el teixit hoteler i comercial, ja que «si l’estació funciona, també funciona el poble». 

Una de les propostes que es van recollir per a aquest pròxim mandat és finalitzar les obres del safareig d’Arinsal, ja que és «emblemàtic i té molts anys». A més, també es té la intenció de crear una petita ruta cultural dins de la pista, així com continuar donant impuls a iniciatives com la Pitavola o el Trial d’Arinsal.

Sobre el projecte de les voreres que uniria la Massana i Arinsal, es va posar de manifest que ara s’han adjudicat 660.000 euros des del Govern i es faran dos trams des de la sortida de la parròquia, amb l’objectiu d’anar enllaçant els diferents trams amb les cessions dels diferents propietaris.

Pel que fa a Pal, la intenció és crear un servei d’aparcaments, «ja que molta gent va a visitar l’Església», així com continuar vetllant pel pla especial, el qual preserva tot l’entorn de Pal. Finalment, i pel que respecta a Erts, es va demanar arreglar un empedrat del casc antic, el qual es pretén tirar endavant en breus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT