PUBLICITAT

Amb Seny aposta per la voravia entre la Massana i Arinsal

Estudiarà la possibilitat de posar transports alternatius al centre de la parròquia

Per El Periòdic

Els candidats d’Amb Seny, ahir.
Els candidats d’Amb Seny, ahir. | Amb Seny

Amb Seny fomentarà les negociacions per dur a terme la voravia que ha d’unir la Massana i Arinsal. La candidatura massanenca aposta per aquesta infraestructura, que no només millorarà la connexió entre pobles, sinó que també potenciarà el desenvolupament econòmic de la parròquia. 

La llista encapçalada per Guillem Forné vol proveir també noves voravies a les zones més perilloses dels pobles de la Massana, ja que la seguretat dels vianants és una de les prioritats per Amb Seny, i estudiarà la possibilitat de transports alternatius al centre de la parròquia per descongestionar la circulació de vehicles en hores punta —com l’entrada i la sortida de les escoles o l’acumulació de la xarxa viària arran del tancament horari de les pistes d’esquí—, així com incloure el Clípol a demanda per reduir l’ús dels vehicles privats. 

Pel que fa al vial, el candidat número tres, Antoni Invernón, va especificar que és una infraestructura necessària i vetllarà pel compliment de la seva gestió per tal d’optimitzar el cost, sempre que respongui a l’interès general de la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT