PUBLICITAT

Encamp

«Fer d’Encamp una millor parròquia», objectiu d’UP+DA

La Valireta es va omplir de gom a gom en la reunió de poble del partit

Per Sònia Lecha

Els candidats d’UP + DA + Independents ahir a la Valireta.
Els candidats d’UP + DA + Independents ahir a la Valireta. | S.L.

«Una candidatura amb persones preparades, amb moltes ganes de tirar endavant projectes per la parròquia i fer d’Encamp una millor parròquia», va explicar la cap de llista d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents, minuts previs a la reunió de poble a la Valireta, que estava plena de gom a gom. 

L’actual cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, va ser l’encarregat de començar la reunió de poble. Abans del discurs va voler agrair als residents que van assistir i també al cap de Govern, Xavier Espot, el ministre de Finances, Ramon Lladós, el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres i el síndic general, Carles Ensenyat. Rascagneres va fer un repàs pels quatre anys del mandat i de totes les coses que s’havien fet. Seguidament, va pujar Espot a fer el seu discurs i va destacar que aquesta és «una candidatura que ha demostrat la seva vàlua i la capacitat de transformar la seva parròquia en positiu». 

En el seu torn, Mas va voler agrair a Espot les seves paraules i a Rascagneres per tot el que li ha aportat durant aquests quatre anys. I finalment, va començar a presentar als candidats de la llista i ho va fer començant pel final. 

DIFUSIÓ DE LA CULTURA A LES ESCOLES/ «Estem convençuts que la cultura s’ha de fomentar des d’un treball transversal, a través del medi ambient, el patrimoni, el turisme o fins i tot l’esport». Són paraules del número tres de la llista d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d’Encamp, Joan Sans, en l’acte de campanya d’ahir. Des d’aquesta perspectiva transversal, «volem continuar fomentant-la per millorar els hàbits culturals» a la parròquia. Una manera és introduint-la ja entre els encampadans joves. Per això, la candidatura treballarà per crear projectes pedagògics «que afavoreixin el descobriment i coneixement del nostre patrimoni i cultura entre els més petits», va anunciar Sans.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT