PUBLICITAT

Andorra la Vella

González i Enclar volen «un pas endavant» pels Pouets

L’antic aparcament seria avaluat per la coalició per a trobar-li noves utilitats

Per Joan Jiménez

Els candidats d’Enclar, Cabanes, Losada i González, ahir.
Els candidats d’Enclar, Cabanes, Losada i González, ahir. | Enclar

La candidatura d’Enclar ha citat aquesta matí als mitjans de comunicació davant de l’aparcament dels Pouets d’Andorra la Vella. Els tres caps de llista, Sergi González, Olalla Losada i Jordi Cabanes, han manifestat davant la premsa que és necessari dur a terme algun tipus d’iniciativa i projecte en instal·lacions i equipaments buits o deixats que hi ha a la parròquia, prenent d’exemple el ja mencionat aparcament que no es troba operatiu. El candidat a cònsol major de la coalició, Sergi González, ha estipulat que «crec que ens toca fer un pas endavant. L’actual cònsol ja ens va dir que havia fet un estudi perquè per buidar aquest espai costava entre dos i tres milions i crec que s’ha de demanar a la ciutadania aquests equipaments i instal·lacions», afegint un altre exemple com el Rivaló.

González ha argumentat respecte a aquesta temàtica que «són espais de propietat del Comú que crec que ens tocaria fer un pas endavant i demanar i fer projectes que puguin revertir a la ciutadania». Per aquest motiu, el candidat ha explicat que «ho tenim bastant clar, demanar l’opinió al ciutadà, veure què podem fer aquí, el que ens costa i després un estudi de viabilitat d’altres accions que podem fer». Algunes possibilitats que ha esmentat el candidat van ser la nova ubicació del conservatori de música o llogar ubicacions que actualment estan a la Llacuna.

Qüestionat sobre la possibilitat de destinar la infraestructura com a solució per a la problemàtica de l’habitatge, González ha declarat que «podria dir que sí i quedar molt bé, però realment s’han de fer els estudis, veure la situació interior (de l’edifici). Això estava pensat per fer un aparcament. Aleshores, si podem fer pisos, però en quina qualitat?». Per la candidatura d’Enclar, es parteix de la base de què «hi ha una necessitat molt important que és l’habitatge, però no tot val».

PUBLICITAT
PUBLICITAT