PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Olivé diu que fomentaran el conseller del barri

La formació es compromet embellir la part alta de Fiter i Rossell

Per El Periòdic

Membres de la candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes-Engordany.
Membres de la candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes-Engordany. | Demòcrates

Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes-Engordany considera prioritari «dinamitzar i invertir en el conjunt dels barris, i no només en alguns». Per això, si obtenen la confiança de la ciutadania el proper 17 de desembre, donaran un impuls a la figura del conseller de barri, amb la voluntat que «tingui una presència real i efectiva, pugui conèixer de primera mà les necessitats, dubtes i neguits tant de la ciutadania com dels comerços i establiments de cada zona». Així ho va exposar el número 11, Jordi Olivé, tot afegint que cal dur a terme un treball conjunt per trobar les millors solucions. 

Olivé també va anunciar altres projectes per reforçar la importància dels barris, com la partida econòmica que destinaran per a la participació ciutadana, «perquè els escaldencs puguin dir en què volen invertir i el Comú pugui tenir una opinió directa del que volen els ciutadans». També per millorar la proximitat l’escolta activa amb totes les zones de la parròquia, «cuidarem, impulsarem i acompanyarem les associacions dels barris, de comerciants i de restauració».
Olivé va fer aquestes declaracions en l’acte de campanya d’ahir, des de Fiter i Rossell, on la candidatura farà una inversió important si encapçala el Comú el proper mandat. 

Concretament, la separativa d’aigües de tota la part alta. «Sabem que és una obra complicada, però s’ha de fer», va refermar Olivé, que va afegir que s’aprofitaran els treballs per connectar l’avinguda a Feda Ecoterm i per «embellir» certs punts. Així mateix, i sense marxar de Fiter i Rossell, també embelliran l’entrada d’Escaldes-Engordany des de la Massana i s’hi afegirà un nou espai públic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT