PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Consens vol crear una Conselleria de Ciutadania

El candidat apunta que anar a votar no és l’única manera de participar en política

Per El Periòdic

Membres de Consens.
Membres de Consens. | Consens

La participació ciutadana va centrar l’acte de campanya d’ahir al matí de Consens per Escaldes-Engordany. El número set de la candidatura, Ramon Tena, va manifestar que «sembla que anar a votar sigui l’única manera de participar en la política, i no és així». D’aquí, segons Tena, que es vulguin crear canals de comunicació que vagin més enllà del vot, i per això «volem crear la Conselleria de Ciutadania». Una conselleria, segons Tena, que tindrà per objectiu «fer seguiment i donar resposta a les problemàtiques de la ciutadania».

Per aquest motiu, en el cas de sortir elegits el proper diumenge, la candidatura apostarà per desplegar un seguit de programes perquè el ciutadà participi molt més en els afers comunals, com ara, el Consell de joves parroquial, el Consell de la Gent Gran o la Conselleria de Ciutadania, per promoure la cohesió social i la participació ciutadana. Alhora, es reservaran partides per a pressupostos participatius i s’organitzaran reunions de poble amb més freqüència per decidir sobre qüestions cabdals dins la parròquia.

Finalment, Tena va assenyalar que tot i el gran esforç que s’està duent a terme sobre el desenvolupament d’una administració electrònica més potent, «no es pot deixar el tu a tu» per no deixar al marge aquells que no dominen les noves tecnologies. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT