PUBLICITAT

La Massana

La sostenibilitat, el tema central de la campanya d’Eva Sansa

La reunió de poble aplega a ciutadans i a personalitats del país

Per Maria Lozano

Imatge de l'acte, ahir.
Imatge de l'acte, ahir. | M.L.

Ciutadans Compromesos, Demòcrates i Independents van celebrar ahir al vespre la reunió de poble com a acte final de campanya. En l’acte van participar el Cap de Govern, Xavier Espot, el secretat d’estat de Transició Energètica Transports  i Mobilitat , David Forné, entre d’altres.  Així doncs, el partit va voler acostar-se al poble de la parròquia de la Massana amb el tema central de la proposta electoral: la sostenibilitat. 

L’acte va començar amb un sketch i tot seguit Espot va voler destacar l’aliança que té Demòcrates amb Ciutadans Compromesos: «Ens ha enriquit amb ciutadans tangibles de la parròquia i del país», i va exposar que «La Massana ha crescut exponencialment, ha volgut créixer».  

Per altra banda, la cap de llista de CC + DA + I, Eva Sansa, va apuntar que «hem canviat la xarxa d’aigua, s’han de buscar noves captacions. Arinsal abasteix més del 95% de l’aigua de tota la parròquia, i ara queden inversions a fer respecte aquest tema», va informar, tot recordant la sequera que va patir la parròquia fa uns mesos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT