PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mireia Codina vol pisos amb serveis per a la gent gran

La candidatura vol que esdevinguin una realitat a curt termini

Per El Periòdic

UL + DA+ Acció+Independents de Sant Julià de Lòria
UL + DA+ Acció+Independents de Sant Julià de Lòria | UL + DA+ Acció+Independents

Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + independents vol que Sant Julià de Lòria es distingeixi pel seu model social inclusiu i integrador, amb una atenció especial als membres més grans de la parròquia, i per aquest motiu volen que els pisos amb serveis per a la gent gran esdevinguin una realitat a curt termini.

Els pisos amb serveis per a la gent gran oferiran un entorn càlid i adaptat a les seves necessitats, afavorint la seva integració i benestar, i fent possible que la seva vellesa pugui ser més agradable i no hagin de marxar de la parròquia. La número dos de la llista, Mireia Codina, va explicar que «els pisos amb serveis el que busquen és donar resposta a la gent que viu sola, que té una autonomia, però que en moments puntuals necessiten algun tipus d’atenció perquè tenen un cert grau de dependència». Els habitatges amb serveis preveuen zones comunes amb espais de socialització com un menjador, servei d’atenció sanitària, un suport de fisioteràpia i, fins i tot, un servei de perruqueria i de podologia.

També van explicar que el projecte compta amb zones verdes perquè la gent gran pugui tenir els seus horts: «Fa anys que Sant Julià de Lòria tenim els horts del Ganxo i del Dau, i són espais amb gran acollida per part de la gent gran, estem convençuts que aquest vessant cal tenir-la present en el projecte, millorant així la seva qualitat de vida», apuntava Codina.

La candidatura preveu que aquest enfocament equilibrat entre el suport a les persones grans i la inversió en el jovent crearà un teixit social fonamentat en la cohesió i la continuïtat harmoniosa de la parròquia. La candidatura exposa que cal una parròquia per a tothom, diversa, inclusiva i atenta a les necessitats de tots els col·lectius. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT