PUBLICITAT

Andorra la Vella

Astrié destaca el caràcter lluitador del seu equip

El candidat qualifica de «joc brut» la vandalització dels cartells electorals

Per Joan Jiménez

El candidat, David Astrié, ahir al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.
El candidat, David Astrié, ahir al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. | Demòcrates per Andorra

Ahir es va celebrar l’acte de final de campanya de la candidatura de Demòcrates + SDP Progressistes + Independents a Andorra la Vella al Centre de Congressos. El candidat a cònsol major, David Astrié, va fer unes declaracions a la premsa prèvies a l’esdeveniment. En aquestes, va definir la campanya com una «muntanya russa, on tens unes variacions emocionals molt bèsties. Un dia pots estar content perquè tens bons inputs, però l’endemà és tot el contrari». En aquest escenari tant canviant, el candidat va mostrar la seva satisfacció en declarar que ell i el seu equip «hem estat lluitadors, ens ho hem treballat molt i estem orgullosos i satisfets de la nostra campanya electoral».

Qüestionat sobre la vandalització succeïda ahir als cartells de la candidatura, Astrié va afirmar que «desgraciadament, m’atreviria a dir que pot ser una mica de joc brut, el qual a nosaltres no ens agrada. Nosaltres sempre anem amb respecte i humilitat, i no ens agrada». El candidat va al·legar que aquest tipus d’actes, tot i que poden succeir durant una campanya electoral, «seria ben rebut que ningú ho fes», ja que desitgen que «les campanyes han de ser netes i respectuoses entre els uns i els altres». El demòcrata va sentenciar declarant que, per part seva, «no arrancarem cap pòster perquè no és el nostre estil».

A tall de conclusió, el cap de llista va explicar que, durant aquesta campanya, «hem viscut els actes amb molta intensitat, com deia. Hem intentat fer un porta a porta bastant titànic i arribar als 8.784 electors. Penso que encara no ho hem aconseguit, però estem a punt i encara tenim el dia de demà per fer-ho. El que vull fer és agrair profundament a tot l’equip del comitè parroquial de Demòcrates, perquè realment la feina que s’ha fet ha estat brutal». 

Areny estipula que, per a ells, «tots els barris són de primera» / La candidata número quatre de la candidatura, Rosalina Areny, va convocar ahir als mitjans de comunicació davant de l’Aparthotel Font Verda, acompanyada del candidat a cònsol menor, Miquel Canturri, i la candidata número set, Gemma Minguillón. Areny va declarar que «de vegades sentim que tenim barris de primera i de segona, però per a nosaltres, Andorra la Vella, Santa Coloma i la Margineda, tots són barris de primera». Aquestes declaracions contrasten amb el discurs d’Enclar, que acusa Demòcrates de tenir més preferència per uns barris de la capital i menysprea d’altres. Així mateix, va exemplificar aquesta mentalitat amb la reforma que ha portat a terme per la zona de Prada Ramon, que ha ajudat a revitalitzar l’àrea.

PUBLICITAT
PUBLICITAT