PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Enclar fa una crida per aturar «les polítiques de DA»

S’erigeixen com la veu dels descontents amb la forma de governar

Per El Periòdic

Els candidats d’Enclar durant la convocatòria d’ahir divendres.
Els candidats d’Enclar durant la convocatòria d’ahir divendres. | Enclar

Enclar va fer una crida a totes les persones que estan descontentes amb la realitat del país i les polítiques impulsades per DA perquè vagin a votar aquest diumenge. «Des d’Enclar hem demanat la participació de la gent. Que pugui opinar, decidir i criticar. I per això és important que participi el proper diumenge», va afirmar la número dos, Olaya Losada. La candidata va recordar que durant la campanya electoral «hem parlat moltes vegades de les polítiques de DA, del que ens han portat».

Davant d’aquestes va deixar clar que Enclar suposa un gir en la forma de fer política i en les prioritats. «Nosaltres volem defugir del gris per anar cap al verd. Defugir dels barris de primera i dels barris de segona, i això ho ha de dir la ciutadania el proper diumenge», va declarar Olaya Losada.

En aquest sentit, Enclar apel·la la ciutadania a mobilitzar-se el dia de les eleccions comunals perquè la seva voluntat quedi reflectida en el resultat i, per tant, en les decisions que posteriorment s’adoptaran al Comú d’Andorra la Vella. I també demana que canalitzi tot el descontentament que els mateixos candidats han pogut recollir del carrer i aposti per una nova forma de fer política votant per Enclar.

I és que la candidatura es reivindica com la veu de la gent que coneix de primera mà els problemes de la població i de la gent que sempre s’ha sentit exclosa de les decisions polítiques, la veu de la majoria. En aquesta línia, Losada va dir que abans de la campanya «vam fer una feina prèvia d’asseure’ns i demanar-nos com nosaltres vèiem Andorra i com la volíem». La candidata va demanar que tothom que «vagi a votar, que prengui la decisió que vulgui, però que digui la seva». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT