PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA + SDP + Independents vol un nou espai intergeneracional

S’ubicaria a l’edifici de pisos a preu assequible de Borda Nova

Per El Periòdic

Membres de la candidatura de Demòcrates + SDP + Independents.
Membres de la candidatura de Demòcrates + SDP + Independents. | Demòcrates

La zona de Terravella comptarà amb un nou espai públic per a la gent gran i també per als joves. Així ho va explicar el número 10 de la llista de Demòcrates + SDP +Independents d’Andorra la Vella, Ton Cerqueda, tot detallant que aquest espai s’ubicarà a l’edifici de Borda Nova, on el Govern està construint una quarantena de pisos de lloguer assequible. 

Concretament, la planta baixa d’aquest edifici serà propietat del Comú, i allà és on es farà aquest punt de trobada intergeneracional perquè «puguin fer activitats conjuntes culturals, esportives o sobre traspàs d’experiències, i disposin també d’espais de treball comuns».

En el mateix edifici, el Comú disposarà de dues plantes amb una setantena de places d’aparcament de rotació per «als turistes que ens visiten o les persones que vagin a veure familiars o amics a Terravella», va afegir Cerqueda.

El candidat també va garantir que aquest nou local no implica la reducció de serveis a d’altres parts de la parròquia, sinó que se sumarà als existents i servirà perquè els veïns de la zona no s’hagin de desplaçar, per exemple, fins a la Casa Pairal. El número 10 de la llista apuntava que també serà una manera de seguir «donant veu i escoltant a aquests dos segments de la població». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT