PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gili: «No venim a conquerir, venim a treballar per a tothom»

La candidata remarca que tenen un missatge molt diferent que DA

Per Anna Mencos

Els membres de Consens durant l’esmorzar amb els mitjans.
Els membres de Consens durant l’esmorzar amb els mitjans. | A.M.

La candidatura de Consens per a Escaldes-Engordany va celebrar ahir al matí un esmorzar amb els mitjans de comunicació per fer un balanç de la campanya electoral. La número u de la llista, Rosa Gili, va exposar que «han sigut dies intensos», però que «hem tingut l’oportunitat de passar el nostre missatge». Un missatge que Gili va descriure com «molt diferent del que està venent DA», tot afegint que «nosaltres a diferència d’ells no venim a conquerir res, nosaltres des que vam arribar hem vingut a treballar per a tothom».

Gili detallava que en optar per una reelecció, han anat fent un balanç de què s’ha fet, repassant una mica tota la feina feta, i explicar cap a on volen anar, amb un projecte basat en la continuïtat de molts projectes ja engegats. La candidata va remarcar que un dels temes que ha marcat la campanya ha estat l’urbanisme i l’habitatge, i va recalcar que des de Consens tenen una visió d’interès general i que treballen per la parròquia, i va afegir que en el cas de no sortir elegits, «voldrem igualment que la parròquia sigui pròspera».

Gili va confessar que senten una mica «nervis de veure què passarà», però que ho afronten des del més gran respecte, però va apuntar que «els retorns són positius, molta gent ens ho diu».
La número u va finalitzar el discurs manifestant que diumenge se sabrà «si la gent realment ens reconeix la feina feta, l’aprecia i ens torna a fer confiança».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT