PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La coalició d’UP impulsarà «12 accions immediates»

El partit tanca la campanya amb bones sensacions pel pròxim diumenge

Per El Periòdic

Els candidats d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents al Comú d’Encamp.
Els candidats d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents al Comú d’Encamp. | Demòcrates.

El darrer acte d’aquesta campanya de la candidatura d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents va tenir lloc ahir davant del Comú d’Encamp. Un Comú que, si les encampadanes i encampadans mantenen la confiança en la candidatura encapçalada per Laura Mas, ja comptarà amb molta activitat només finalitzar la contesa electoral. Així ho va garantir l’actual cònsol, acompanyada del candidat a cònsol menor Xavier Fernàndez, i també la resta de la candidatura. «Impulsarem 12 accions immediates a partir del 17 de desembre», va assegurar. 

Mas va detallar aquesta dotzena de compromisos: l’aprovació del pressupost del 2024, incloent-hi una partida important per a l’habitatge; l’adjudicació de les obres del nou aparcament de la Terra Llarga, que comptarà amb 142 places; una reunió amb Saetde per coordinar la redacció del projecte de remodelació de l’avinguda d’Encamp del Pas de la Casa; l’adjudicació de les obres del nou Casal de la gent gran; la prova pilot del punt intel·ligent de recollida d’escombraries; la creació del Consell de joves, amb 20.000 euros de pressupost participatiu; l’aprovació del Pla de formació per als treballadors del Comú, amb el desplegament del Pla d’igualtat i de mobilitat; el llançament d’una campanya per evitar l’incivisme als punts de recollida d’escombraries i de trastos; la posada en marxa de la cita prèvia per evitar cues i temps d’espera al Servei de tràmits; la creació d’un punt d’informació i assessorament en matèria d’habitatge, juntament amb l’inici dels treballs per fer l’inventari dels immobles de la parròquia; l’aprovació de la bonificació per a la construcció de residències i, finalment, la creació de la nova conselleria del Pas de la Casa. 

Després de detallar les 12 accions que es faran de manera imminent, UP + DA + Independents ha tancat la campanya electoral amb una fotografia conjunta, amb la satisfacció d’haver pogut transmetre el programa a la població i bones sensacions de cara al diumenge. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT