PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

UL + DA + Acció + independents celebra la seva reunió de poble

El partit omple de gom a gom la sala Sergi Mas de la Casa Comuna

Per El Periòdic

Els candidats d’UL + DA + Acció + independents en l’acte d’ahir.
Els candidats d’UL + DA + Acció + independents en l’acte d’ahir. | Unió Laurediana.

Ple absolut a la sala Sergi Mas en el darrer acte de campanya de la candidatura d’Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + independents encapçalada per Josep Majoral i Mireia Codina a Sant Julià de Lòria. La sala va quedar petita per escoltar les propostes de futur de la candidatura que aspira a la reelecció el pròxim diumenge, 17 de desembre.

Els integrants de la candidatura van anar desgranant davant el nombrós públic congregat alguns dels punts més destacats de la seva proposta, basada en tres grans eixos per reactivar la parròquia: la residència universitària, el turisme esportiu i la consolidació dels resultats econòmics de Naturland.

D’altra banda, ahir al matí el partit va defensar una gestió comunal transparent, oberta i participativa que tingui en compte l’opinió dels lauredians i les lauredianes i que posi als veïns al centre del projecte.

La candidatura es compromet a publicar els comptes comunals i a continuar implementant l’administració electrònica per facilitar el dia a dia de la ciutadania, sense oblidar aquelles persones que tenen més dificultats per la bretxa digital, garantint-los els processos i l’accés a l’administració. Tal com va explicar el cap de llista, Josep Majoral,  «cal modernitzar l’administració amb transparència i facilitant-ho per a tota la ciutadania».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT