PUBLICITAT

La Massana

Forné es mostra orgullós d’haver fet «una campanya constructiva»

Amb Seny arriba als comicis de diumenge amb ganes de ser l’alternativa per a la Massana

Per Maria Lozano

Guillem Forné durant la seva intervenció a la reunió de poble.
Guillem Forné durant la seva intervenció a la reunió de poble. | M.L.

Ser una alternativa per a la Massana. Aquest ha sigut l’objectiu de la plataforma ciutadana Amb Seny durant tota la campanya electoral per als comicis d’aquest diumenge 17 de desembre. Així ho van explicar ahir a la nit durant la reunió de poble els seus candidats en l’acte final de campanya. 

El número u de la candidatura i candidat a cònsol major, Guillem Forné, va destacar abans de començar l’acte, que «estem molt contents d’haver fet una campanya molt constructiva», explicant que van acabar ahir amb la consciència molt tranquil·la de la feina feta aquests darrers dies. 

Forné va destacar que durant aquestes dues setmanes ha estat en contacte amb la ciutadania de la Massana: «Ens hem pogut reunir amb famílies, amb comerciants, amb associacions, amb tots els veïns que hem pogut per copsar allò que la gent necessita».  De fet, Forné va voler recalcar que «hem pogut trobar moltes inquietuds a la parròquia», per això «volem tornar a estar al peu del canó i tornar a emprendre mesures molt valentes». A més, el candidat va destacar que «hem pogut copsar un ambient en el poble que és molt favorable i compartim molt aquests neguits que hem pogut anar veient aquests dies». 
En la mateixa reunió i preguntat per un ciutadà, Forné va destacar la diferència que té la seva candidatura amb la de Ciutadans Compromesos + Demòcrates + Independents: «Primerament, ens diferencia la novetat», va apuntar, afegint que «la Massana porta un rumb que està començant a ser inassumible pels recursos que té la parròquia i nosaltres ja fa temps que ho pensem». 
Per altra banda, el número u de la llista va explicar que també els diferencia «la proximitat, vivim cada dia al poble i volem acostar precisament la Casa Comuna a la ciutadania amb els processos participatius», i per això volen que «les decisions importants siguin cosa de tots». 

Respecte a la jornada electoral de demà, el número u de la candidatura va destacar que «nosaltres anem molt animats, amb els quals hem parlat ens han animat moltíssim perquè ens han dit que hi ha una voluntat d’alternativa a la parròquia».  
Sobre la candidatura i els seus orígens, Forné va explicar que «hem pogut fer aquesta candidatura amb persones d’orígens molt diferents precisament per poder acollir aquelles sensibilitats que no estan representades amb el Comú», afegint que «penso que a la gent els ha agradat que hi hagi aquesta alternativa». 

Amb la reunió de poble celebrada ahir al vespre al Teatre de les Fontetes de la parròquia, Amb Seny va cloure la seva campanya electoral, acompanyats per familiars, amics i els ciutadans que van voler acostar-se a la reunió per traslladar els seus dubtes i les seves inquietuds als candidats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT