PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els ‘Encants de Sant Antoni’ van recaptar 6.165 euros

La festivitat és de caire solidari i la recaptació es destinarà a Càritas

Per El Periòdic

Actuació de l’esbart Santa Anna amb la cònsol major de públic.
Actuació de l’esbart Santa Anna amb la cònsol major de públic. | ANA/C.G.

L’edició dels ‘Encants de Sant Antoni’ va celebrar ahir els seus 100 anys, i com cada any, l’acte es va dur a terme a l’Església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany, dos dies després de la Candelera. 

La tradició té com a costum sortejar lots, concretament 17, d’aliments tradicionals del país, com peus de porc, coques, llonganisses, i altres productes de la llar amb la col·laboració dels comerços de la parròquia. La gent va poder participar al sorteig  mitjançant la compra de butlletes, a un preu de cinc euros, a través de la subhasta.

Així doncs, l’acte va recaptar un total de 6.165 euros, dels quals 2.865 euros es van aconseguir amb la venda de les butlletes i 3.330 euros amb la subhasta. 

Aquest any es va mantenir el seu objectiu de caire solidari i la recaptació íntegra es destinarà a Càritas parroquial. A més, l’esdeveniment va comptar amb diverses actuacions de l’esbart Santa Anna amb les actuacions del ‘Ball de la civada’ i ‘La tresca’.

En acabar, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, que durant tot l’acte va estar participant i ajudant en el desenvolupament de la iniciativa, va anunciar molt satisfeta que l’acte «ha estat un èxit», afegint que la metodologia «del sorteig permet que tothom pugui participar, fer-ho més per a tot el poble». Altrament, va voler recordar la importància de mantenir la tradició i sobretot «ajudar a totes aquelles persones que ho necessiten». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT