PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primera trobada oficial entre els síndics i els cònsols de la capital

Es va presentar el projecte de remodelació dels entorns de la Casa de la Vall

Per El Periòdic

Trobada entre els síndics generals i els cònsols d’Andorra la Vella.
Trobada entre els síndics generals i els cònsols d’Andorra la Vella. | Comú d’Andorra la Vella | Tony Lara

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, van continuar amb les visites institucionals als comuns. En aquest cas, van mantenir ahir la primera trobada oficial amb els nous cònsols d’Andorra la Vella, Sergi González i Olalla Losada, on van expressar la voluntat que les dues institucions mantinguin una comunicació fluida i la màxima col·laboració en projectes que impliquin al Consell General i al Comú d’Andorra la Vella com és el cas de la reforma dels entorns de Casa de la Vall.

Els síndics generals, acompanyats de Xavier Llovera, van mostrar als cònsols el projecte de remodelació dels entorns de la Casa de la Vall que està previst que es pugui iniciar en el quart trimestre d’enguany. La remodelació, a part d’endreçar els voltants del parlament, oferirà també un nou espai cultural i de lleure a la ciutadania i inclou la millora dels accessos al barri del Pui.
La visita va finalitzar a la Casa de la Vall, on els síndics generals van explicar als cònsols de la capital les accions que es duran a terme per millorar l’accessibilitat de l’edifici. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT