PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Identificats els sospitosos dels robatoris d'Arinsal

La pizzeria Factory, un dels establiments afectats, va perdre 400 euros que tenia a la caixa

Per Joan Jiménez

Cos de Policia
Cos de Policia | El Periòdic

La Policia està treballant per investigar una sèrie de robatoris que, presumptament, van tenir lloc en diversos establiments de restauració i hostaleria d’Arinsal. Segons les informacions proporcionades, cinc robatoris van tenir lloc durant la matinada de dilluns a dimarts. Els primers indicis apunten que els lladres només van endur-se diners de les caixes registradores i els únics danys que van causar van ser els de les portes d’entrada les quals van forçar. De moment la investigació està en curs, i per això encara no es disposa de més detalls. Actualment, la Policia continua investigant per tal d’esclarir els fets i confirmar l’autoria d’aquests mitjançant una investigació que continua oberta.

Un dels establiments que va patir presumptament el robatori va ser la pizzeria Factory, qui dirigeix en Gastón. En declaracions per aquest mitjà, el supervisor va assenyalar que quan van entrar amb els seus treballadors per iniciar el servei a les 12.00 hores del dimarts, van observar que el pany de la porta havia estat forçat i que havien arrencat la caixa enregistradora amb 400 euros en efectiu. El personal de la pizzeria va trobar la caixa buida al magatzem. Gastón va declarar que, tal com van forçar la porta del comerç, sospita que els lladres tenien coneixement bastant tècnic per efectuar els robatoris tal com ho van fer.

El supervisor va declarar que «van actuar en forma d’onada en diversos establiments (d’Arinsal) a la mateixa hora». L’hostaler va afirmar que comptaven amb una càmera que no va poder oferir proves concloents, ja que es trobava col·lapsada en el moment en què es van produir els fets i que la seva finalitat no era per seguretat sinó pel funcionament logístic de la pizzeria. Així mateix, Gastón va afirmar que la Policia encara no havia contactat amb ell per comunicar-li l’estat en el qual es troba la investigació dels dos possibles sospitosos.

Finalment, l’hostaler va declarar que «fa molts anys que visc aquí i mai ha passat alguna cosa així. Són coses anecdòtiques en un país com el que vivim que és tan segur. No crec que això sigui de moment (socioeconòmic del Principat) ni de bon tros».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT