PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià renuncia a la construcció de la passarel·la per accedir al colomer de Rocafort

La majoria comunal no considera la despesa, de 400.000 euros, prioritària

Per El Periòdic

El colomer de Rocafort.
El colomer de Rocafort. | Comú de Sant Julià de Lòria

El Comú de Sant Julià de Lòria renuncia a construir una plataforma a sobre el riu Valira que enllaci la plaça Rocacorba amb el colomer de Rocafort. Per això, es declara desert el concurs publicat al BOPA el passat 23 d'octubre relatiu a la contractació d'un tècnic per a la realització del projecte i direcció d'obra.

Els treballs de construcció i instal·lació de la passarel·la suposaven, segons es reflecteix en la proposta de pressupost elaborada a finals de l'anterior mandat, una inversió pública d'uns 400.000 euros. Una despesa que l'actual majoria comunal no considera com a prioritària per a la parròquia.

La decisió de declarar el concurs desert no compromet en cap cas el conveni que el Comú va signar amb el Govern a finals del 2022 i que facilitarà la reconstrucció del colomer de Rocafort, una construcció de valor històric, etnològic i paisatgístic. Per tant, des de la corporació es va assegurar que es manté intacta la voluntat de preservació del patrimoni cultural, arquitectònic i tradicional d'Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT