PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El projecte Empodera't compta amb un nou taller

L'activitat tindrà lloc durant la diada de Sant Jordi

Per El Periòdic

El cartell amb el logo del projecte.
El cartell amb el logo del projecte. | COMÚ D\'ESCALDES-ENGORDANY

El Departament d’Acció Social del Comú d’Escaldes-Engordany ha incorporat un nou taller dins la programació d’activitats del projecte Empodera’t d’aquest primer semestre de l’any. En aquesta ocasió, s’ha afegit un taller per aprendre a fer roses de ganxet que tindrà lloc durant la diada de Sant Jordi, és a dir, el 23 d’abril. Aquesta iniciativa, que es farà a la sala de l’Espai Jovent a partir de les 20 hores, anirà a càrrec de Cristina Garriga, que explicarà les tècniques per elaborar aquest element tan significatiu de Sant Jordi. Amb tot, es demana a les persones que vulguin assistir al taller que tinguin nocions bàsiques sobre el ganxet.

El preu de l’activitat serà de 3 euros (a efectuar en efectiu abans del 23 d’abril) i el Comú facilitarà tot el material. Per tal de participar-hi, caldrà fer una inscripció prèvia que es podrà formalitzar entre el 18 i 22 d’abril. Les interessades hauran d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran penjat al web del Comú i, posteriorment, enviar-lo al correu electrònic de [email protected] o bé entregant-lo directament al Departament d’Acció Social de dilluns a dijous de 8.00h a 13:30h i de 14.30h a 16:30h i divendres de 8:00h a 15:00h. Les places són limitades a 10 persones.

Després de l’èxit de la masterclass de defensa personal d’aquesta setmana, les propostes de l’Empodera’t continuaran a l’abril amb el taller de sabons naturals que conduirà Cyrille Ferrandis. Una activitat que es realitzarà a la Llar de jubilats el pròxim 18 d’abril a les 19:00 hores.

El preu de l’activitat és de 5 euros. Al maig serà el torn del ioga a l’aire lliure. Una sessió gratuïta que impartirà Suray Fernández de KULA Ioga al Parc del prat del Roure. Finalment, al juny, se celebraran dues sessions de taitxí a l’aire lliure (8 i 22 de juny). Aquestes també es faran al Parc del Prat del Roure i serà Manel Méndez de la Federació Andorrana de Wushu i Kung-fu l’encarregat de conduir-la. Aquesta activitat és gratuïta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT