PUBLICITAT

La Festa del Poble d'Encamp es prepara per rebre a Despistaos, Buhos i Els Catarres

El Comú fa així una clara aposta per la música en català

Per El Periòdic

Els integrants del grup Despistaos.
Els integrants del grup Despistaos. | Comú d\'Encamp

La Festa del Poble d'Encamp, programada pels dies 21, 22, 23 i 24 de juny, rebrà aquest any als grups musicals de Buhos (el dia 22), Els Catarres i Despistaos (el dia 23) com a caps de cartell. D'aquesta manera, el Departament de Cultura del Comú i la comissió de festes tornen a fer una clara aposta per la música en català, amb artistes referents de l'actualitat i una de les bandes espanyoles més icòniques dels últims temps.

Els primers a actuar seran Buhos, un grup festiu referencial amb més de 1.000 concerts a l'esquena amb els quals han aconseguit fidelitzar el públic d'allà on actuen. Amb més de 250.000 seguidors a les xarxes socials, són el grup en català número u a TikTok, amb centenars de milers d'oients mensuals a Spotify i més de 45 milions de reproduccions a YouTube. Seguidament, el dia 23 de juny serà el torn per Els Catarres, un dels grans responsables del ressorgiment de la música festiva del pop en català i que han marcat un abans i un després en la música en català contemporània.

Finalment, la revetlla de Sant Joan acabarà amb Despistaos, els quals han estrenat el seu 10è disc 'Ilusionismo'. L'any passat, el grup musical va complir 20 anys de carrera, i per celebrar-ho van engegar una potent 'Gira 20 Aniversari', en la qual ha entrat Encamp i on els assistents podran gaudir de totes les cançons icòniques del grup des que van començar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT