PUBLICITAT

Andorra la Vella

La segona edició del The Boss Fest aposta per talent 100% andorrà

Els joves artistes tornen a ser els protagonistes dalt de l’escenari

Per Alex Montero

Pepe Izquierdo, Makuka i Juli Barrero, avui a la roda de premsa de presentació de la segona edició de ‘The Boss Fest’.
Pepe Izquierdo, Makuka i Juli Barrero, avui a la roda de premsa de presentació de la segona edició de ‘The Boss Fest’. | A.M.

S’enceta la segona edició de ‘The Boss Fest’, el festival de música impulsat per Juli Barrero i Pepe Izquierdo amb la voluntat de donar un espai als artistes del país perquè puguin donar-se a conèixer al gran públic. El tret diferencial de l’edició d’enguany, sens dubte, és el fet de comptar amb un cartell 100% andorrà, tot i que sense deixar de costat la voluntat d’apostar per artistes joves: «Continuem apostant per la joventut, ja que s’ha de donar cabuda a projectes potents, interessants i que demanen pas», ha indicat Barrero, destacant que es tracta d’un «cartell eclèctic, amb un repertori d’artistes i una diversitat musical que faran que el públic gaudeixi». 

Així doncs, l’edició, programada pel divendres 29 i el dissabte 30 de març, beu directament de la darrera celebrada a la tardor, la qual va tenir lloc al local The Boss del Tarter: «El que volem es donar sortida als músics d’Andorra i que ells sàpiguen que aquesta és la seva casa», ha apuntat Izquierdo, recalcant que es tracta d’un «win to win» per a ambdós. Pel que fa al públic, la previsió aquest cop és d’unes 300 persones: «Tenim la ferma convicció que serà un èxit rotund, tant de públic com de qualitat artística».

En el cartell destaquen tant propostes de creació pròpia com formacions de versions, tot i que en aquesta darrera categoria s’ha volgut comptar amb artistes que ofereixen unes versions singulars i sovint molt reinterpretades. El dia 29, pujaran a l’escenari els grups Old School, FluteDogs, Freyja i DJ Benne, mentre que l’endemà serà el torn del duet Señora Casilda, els grups Quim Salvat i Punkers Love The 80’s, així com l’artista Makuka. Precisament, aquest darrer va estar també ahir present a la roda de premsa de la segona edició del festival. Així i tot, Barrero ha posat en valor el fet que tots els músics que participen enguany estan assegurats per la CASS, un afer que «malauradament, no sempre passa».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT