PUBLICITAT

La Massana

Un camió bolcat a la Massana provoca cues quilomètriques

L'accident s'ha produït aquest matí a la sortida de la rotonda del Dos Valires

Per El Periòdic

El camió bolcat a la Massana.
El camió bolcat a la Massana. | Mobilitat

Un camió formigonera ha bolcat avui a primera hora a la sortida de la rotonda del Dos Valires en direcció la Massana, després que el conductor hagi perdut el control del vehicle. L’accident ha provocat fortes retencions, ja que un dels carrils ha quedat tallat, tot i que n’hi havia habilitats un de pujada i un de baixada, i s'ha anat alternant la circulació per descongestionar el trànsit. El fort volum de vehicles ha durat hores, mentre es procedia a la retirada del camió amb una grua de grans dimensions, un camió ploma i dues excavadores. En el moment en què ha bolcat, part del formigó que transportava ha caigut a la calçada i ja al migdia, un cop retirat el vehicle, han començat les tasques de neteja de la via. La circulació ha quedat restablerta poc després.

El conductor és un treballador fronterer de 64 anys que ha patit alguna ferida superficial que els serveis mèdics li han tractat en el mateix lloc de l’accident i finalment no ha hagut de ser traslladat a l’hospital. 

Des d’EL PERIÒDIC hem pogut parlar amb alguns ciutadans afectats per la situació. A l’Enric, el succés l’ha agafat justament a l’hora de dinar: «Hi havia cua fins a Bombers i he hagut de fer mitja volta per anar per Anyós», recalcant que, tot i així, «m’he estat 20 minuts fins poder-ho aconseguir». En una situació semblant, però encara més extrema, s’ha trobat el Joan, qui marxava a mig matí per anar a treballar i s’ha trobat de ple amb la retenció que ha travessat tota la parròquia: «Anava amb l’hora justa per entrar a treballar i m’he acabat endarrerint moltíssim. He estat més de mitja hora parat, ha sigut desesperant veure com no avançàvem». 

No tots els conductors, però, s’han trobat amb aquesta situació. Per a la Natàlia, el succés no ha sigut sertan exasperant com sí que ho ha sigut per a la gran majoria: «Hem estat una estona parats, però no ha sigut gran cosa. Han habilitat els carrils pertinents i hem pogut avançar amb normalitat, dins de la situació que hi havia». Tanmateix, la testimoni celebra el bon afer fet pels serveis especials, tot i que sense deixar de mostrar sorpresa per la magnitud de l’accident: «En sortir de casa, ja m’ha sorprès veure tanta gent esperant a la parada de l’autobús. Després, quan he vist el que estava passant, no m’ho podia arribar a creure».

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT