PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El món del transport, de dol per la mort de Joan Nadal

L’empresari i fundador d’Autocars Nadal va traspassar dimecres al vespre

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un vehicle d’Autocars Nadal sortint de l’Estació Nacional d’Autobusos.
Imatge d’arxiu d’un vehicle d’Autocars Nadal sortint de l’Estació Nacional d’Autobusos. | Story Telling Comunicació

L’empresari, excònsol menor d’Escaldes-Engordany i fundador de l’empresa Autocars Nadal, Joan Nadal Duró, va morir el dimecres al vespre a l’edat de 79 anys. Nascut a la parròquia de Sant Julià de Lòria l’any 1945, va fundar l’empresa de transports Autocars Nadal l’any 1977, en un inici per oferir transports per anar a fer excursions pel Principat. Més endavant, el 2007, es va obrir una nova línia directa fins a Barcelona, sota el nom de Direct Bus.

A part de la seva trajectòria en el món dels transports, Nadal també va participar en la vida política i va ser cònsol menor de la parròquia d’Escaldes-Engordany durant el mandat 1980-1983.

Des del Comú de la parròquia ha decretat un dia de dol en honor de la seva trajectòria com a cònsol i han baixat a mig pal les banderes exteriors dels edificis administratius. A les mostres de condol també s'han unit els membres i el personal de la Cambra de Comerç, ja que Nadal va ser un dels membres fundador de la Cambra.

La família de Nadal rebran el dol aquest divendres a la sala de vetlles del Comú d’Escaldes-Engordany. El funeral serà dissabte a les 12.00 hores, a la capella de la Plana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT