PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El juvenil de l'Handball School cau contra l'Algeciras

L'equip reconeix "la necessitat de continuar treballant per millorar la defensa"

Per El Periòdic

Imatge d'ahir.
Imatge d'ahir. | Handball School

L'equip juvenil Handball School d'Andorra es va enfrontar ahir al potent equip de l'Handbol Algeciras en un emocionant partit disputat al Municipal de Gandia a les 20.45 hores. Tot i la derrota final per 26-23, els joves de l'equip andorrà van demostrar coratge i determinació al llarg de tot el partit.

Des de l'inici, els nervis es van fer presents als tricolor, fet que els va portar a cometre alguns errors inicials. Tot i això, la solidesa defensiva i els llançaments precisos van permetre als juvenils mantenir el marcador igualat, tancant la primera meitat amb un empat de 14-14. Al segon període, els andorrans van mostrar un joc a l'altura de les circumstàncies, arribant a estar per davant al marcador amb un avantatge d'un i dos gols en diversos moments del matx.

Tot i això, l'equip Handball School "reconeix la necessitat de continuar treballant per millorar la defensa i fer-la més contundent de cara a futurs partits", van indicar. El resultat final va afavorir l'equip d'Algesires amb un marcador de 26-23.

"L'equip continuarà treballant de valent per enfrontar els pròxims desafiaments amb determinació i optimisme, confiant en la seva capacitat per assolir millors resultats en el futur pròxim", van afegir. El següent partit es juga avui al Pavelló del Raval a les 19.45 hores i es podrà seguir en directe al canal de YouTube de l'organització.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT