PUBLICITAT

Una esllavissada a Ciutat de Valls provoca danys al rec del Solà

El bloc rocós s'ha desprès del canal de Bonavista entorn les 18.30 hores

Per El Periòdic

El bloc rocós aturat a sobre de l'aparcament Bonavista.
El bloc rocós aturat a sobre de l'aparcament Bonavista. | El Periòdic

Entorn les 18.30 hores d’aquest diumenge s'ha produit el despreniment d’un roc de grans dimensions a la zona del carrer Bonavista sense causar danys personals. Els fets han tingut lloc en el moment que la roca s'ha després i ha anat caient a gran velocitat per la Canal de Bonavista fins a quedar-se a pocs metres de la zona urbana, on va quedar fixada. Així i tot, la caiguda de roques sí que ha afectat una zona d’horts propera i també el Rec del Solà, el darrer tram del qual quedarà tancat fins que es netegi la zona.

Pel que fa a la circulació, aquesta s'ha tallat de manera preventiva als carrers Gil Torres i Bonavista. També quedarà tancat i l’aparcament de Bonavista fins que el cos de Bombers i geòlegs del Govern d’Andorra, els quals faran un reconeixement de la zona, n’autoritzin l’obertura. A més, diversos agents de circulació del Comú d’Andorra la Vella i diverses dotacions policials han actuat en l’emergència.

A hores d'ara, diverses dotacions de Bombers i de la Policia d'Andorra estan trucant als veïns de la zona perquè moguin els vehicles aparcats a Gil Torres i a l'aparcament Bonavista per prevenció en cas que pugui tornar a activar-se algun desprendiment.

 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT