PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Creand Crèdit Andorrà llança una nova app pensada per al mòbil

L'aplicació ja està disponible per a iOS i Android

Per El Periòdic

Creand Crèdit Andorrà llança una nova app de banca digital.
Creand Crèdit Andorrà llança una nova app de banca digital. | CREAND CRÈDIT ANDORRÀ

Creand Crèdit Andorrà crea una nova aplicació per gestionar la banca en linia. Creand Banca Online ofereix un canal digital d’operativa i expressament pensat per a mòbil ('mobile first'). Ofereix una navegació més àgil, més visual i personalitzable per facilitar les gestions financeres habituals. Des d’avui, la nova aplicació està disponible a les plataformes de descàrrega d’iOS i Android. Entre les principals novetats de l’aplicació hi ha el nou sistema de validació d’operacions, una evolució cap a un sistema molt més robust i segur, el qual permetrà als usuaris que disposin de la biometria activa, validar les operacions amb el seu Face ID o la seva empremta.

Una altra de les grans millores és el grau de personalització que ofereix l’app, ja que facilita que els clients puguin organitzar-se la banca 'online' segons les seves preferències i tenir accessos destacats a les seves operacions habituals. També possibilita que puguin fer un seguiment més còmode dels diferents instruments financers o dels elements que l’usuari ha marcat com a preferits. Això permet fer operacions en molt pocs clics i de manera molt més intuïtiva, com els accessos ràpids amb Operar i Bizum. Aquesta iniciativa, juntament amb un nou sistema de notificacions activables, com ara l’avís del cobrament de la nòmina, de recepció de transferència o de reintegrament de caixer, permeten tenir un màxim control de les finances al client.

Els usuaris de l’app Creand Banca Online trobaran millores en les vies de relació amb l’entitat, amb un renovat mòdul d’'El Meu Gestor' i una  bústia on trobar correspondència, notificacions i informes i documents rellevants. "Com a banca pionera en serveis digitals hem posat al mercat una banca 'online mobile first' pionera al sector, la qual facilita la gestió de les finances. Hem vetllat per fer una banca online per a tothom, basada en la usabilitat i la seguretat, elements clau per oferir un servei diferencial", ha explicat la responsable de Banca Online i Nous Canals de Creand Crèdit Andorrà, Sandra Sancho.

La nova app Creand Banca Online ja està disponible per als clients particulars que hi poden accedir, amb una descàrrega intuïtiva i fàcil. Pròximament ho estarà també per als usuaris que disposin de funcionalitats d’empresa i per als professionals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT