PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Petita rebaixa de la indemnització per un cas d’abús laboral

El treballador portuguès rebrà 625 euros menys del que es va dictar en un inici

Per El Periòdic

La Seu de la Justícia.
La Seu de la Justícia. | Arxiu ANA

La sala penal del Tribunal Superior de Justícia ha estimat parcialment el recurs de l’aute determinant de responsabilitat civil pel cas d’un treballador portuguès que va patir abusos laborals. Els fets es van descobrir l’any 2019 quan el perjudicat va tenir un accident laboral pel qual va necessitar assistència mèdica i va haver de ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on es va haver de quedar un temps ingressat.

Arran d’aquests fets, el Departament d’Inspecció de Treball va obrir una investigació per intentar esbrinar què havia passat i van descobrir que la víctima vivia amb condicions abusives de treball. Durant el judici celebrat al Tribunal de Corts es va dictar en primera instància que l’acusat havia d’indemnitzar al treballador portuguès amb un total de 336.339,35 euros.

Segons han informat durant la resolució del Tribunal Superior celebrada aquest matí a la sala magna de la Seu de la Justícia, finalment l’import amb el qual s’haurà de compensar al treballador afectat serà de 335.768,66 euros. Això són 625 euros menys de la indemnització inicial que va dictar el Tribunal de Corts en la primera instància del total que l’acusat hauria de compensar al treballador portuguès que havia patit condicions abusives de treball. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT