PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Nicolás Mérindol, el sisè membre de la comissió d'administració de l'AFA

L'empresari francès assumeix el càrrec de vocal

Per El Periòdic

Nicolás Mérindol, jurant el càrrec aquest matí.
Nicolás Mérindol, jurant el càrrec aquest matí. | RTVA

Avui, s’ha integrat l’últim membre que faltava del consell d’administració de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) amb el jurament fet per l’empresari francès Nicolás Mérindol al càrrec de vocal. Així, la comissió té sis membres en el que seria un equip multidisciplinari amb perfils de diferents sectors, segons ha afirmat el president de la institució, Raül González. L’acte ha comptat amb l’assistència del síndic general, Carles Ensenyat i la subsíndica, Sandra Codina, així com membres de la comissió permanent del Consell General i els altres cinc membres de l’AFA. 

Per la seva part, el nou vocal ha declarat que el fet de tenir diferents especialistes a la comissió ha generat diverses opinions. A més, González ha remarcat que per l’AFA els objectius marcats són més complexos, una situació que ha fet que la línia de treball estigui més marcada políticament. 

Això no obstant, cal recordar que l’AFA manté un paper de control i supervisió del sistema financer del Principat i que, fins ara, s’ha mostrat positiva respecte a l’Acord d’associació. Un posicionament que el mateix president del consell de l’administració de l’entitat va defensar fa unes setmanes, afirmant que fer aquest pas, permetria posicionar al país a la mateixa alçada que es troben la resta de sectors dels països membre de la UE.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT